Johanna Kajson

Måndagsprojektet som blev en pod

Mina vänner, vad jag är glad för er alla som kikar in så nyfiket varje vecka! Och ännu gladare nu när ni börjat kommentera och frågar frågor som jag hoppas jag kan svara på. Det blir ett mycket mer levande forum då även om tanken från början var en dagbok för mig själv att titta tillbaka på mer eller mindre. Kul att ni också tittar in!
 
 
Bara för att ni är ett så pass stort gäng som hängt här ett tag så kände jag att jag ville berätta för er först vad det är för hemligt projekt jag har jobbat med om måndagarna under hösten. På onsdag går nämligen stora pressreleasen ut men för er tänker jag avslöja redan nu (efter att ha övertalat mina super-projektkollegor Mia och Millan) vad det är – vi lanserar nämligen en bröllopspodd på måndag! HURRA!
 

Vi är så peppade och efter månader av möten, planering, fotograferingar och filmningar men framförallt testinspelningar, fokusgrupper för feedback osv, osv, osv är vi nu äntligen framme vid lanseringsdatum. Ni kommer kunna lyssna på första avsnittet redan på måndag och jag hoppas att ni är minst lika taggade som vi?!
 
Så här såg det ut den 21 augusti i år när vi hade första projektmötet och kläckte hela planeringen på vår balkong:
 
Det var innan Mini-tiden som ni ser- ost, charkisar och vino! Mums!
 
Jag berättar mer nu på onsdag kring namn, var ni kan lyssna och hur vår stora lanseringsvecka kommer se ut under nästa vecka. Hoppas ni är sugna på att hänga på!
 

Jag är iaf superduperpeppad!!! 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Lisa B

    Det här är helt perfekt! Jag ska tipsa alla mina förlovade vänner! Alla vänder sig till mig som Ääääääälskade att planera mitt eget bröllop som gick av stapalen 17 november två år sedan. Nu kan de få riktigt professionell hjälp! Kommer ni kanske hålla en frågestund/önskeämnen inför något avsnitt?