Johanna Kajson

Idag gifter sig mitt vinterbrudpar

Glad lördagsmorgon!
 
Mina kära vänner, jag kan inte med ord beskriva hur glad och tacksam jag är för alla era mail, kommentarer, inlägg, instagramhälsningar osv osv osv kring berättelse om Mini. TACK, TACK, TACK! Mail och kommentarer fortsätter fortfarande trilla in och jag blir rörd av varenda en! Och extra kärlek, pepp och stöd till alla era där ute som fortfarande kämpar vidare med barnlösheten <3.Jag tycker ni ska läsa Frida Gros fantastiska fina lista till alla oss som kämpar – det är skriven rakt från hjärtat och hjälpte mig då och då.
 
En som skrev så ett sånt där tårdrypande grattismail till mig var en av mina brudar som faktiskt gifter sig idag, hurraaaa! De har ett vackert och dramatiskt vinterbröllop idag i Stockholm och jag önskar dem all lycka till, både idag och i livet! Hoppas dagen blir magisk kära ni!!
 
Och för alla era andra vinterbrudar där ute som planerar bröllop hittade jag den perfekta lilla bröllopsväskan på Zara som jag bara måste tipsa om – denna hade jag själv valt alla dagar i veckan.
 
Vad roligt att där står MINI på bilden jag plockade ner från Zaras hemsida, haha. Väskan kostar iaf 549kr och ni hittar den här.
 
 
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.