Johanna Kajson

Med glitter i håret

Vaknade hemma hos mamma och pappa imorse och fick frukost på sängen, så otroligt skönt att vara nere igen! Spexet igår var superbra och förutom jag och Nea var det mamma och pappa som var med och det var så kul att höra pappa berätta för allt och alla att han ska bli morfar! Har aldrig sett honom så skrytig förr faktiskt!! (Det var ett kundmingel innan för många kollegor och kunder till honom). 

Det är så märkligt att tänka att mamma och pappa ska bli mormor och morfar! Både jag och syrran tycker det är det mest förvirrande och märkliga!!! 

Hittade en bild på mig och syster här hemma från när vi var finklädda när vi var små, haha. Ser ni det vita glittret med små stjärnor i tofsarna???
Nu ska jag förbereda det sista inför en lansering som äntligen blir av nästa vecka! Vårt hemliga måndagsprojekt var inte Mini nämligen utan vi har ett riktigt roligt projekt på G! På onsdag släpps pressreleasen men jag tror jag får tillåtelse från de andra att avslöja det redan imorgon för er…. Kan ni gissa vad det är vi gör?
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.