Åhus-möhippan – Johanna Kajson
johannakajson

Johanna Kajson

Åhus-möhippan

Just det ja, bloggen låg ju nere så jag har inte hunnit berätta eller visa något från syrrans möhippa i Åhus! Jag hann helt ärligt inte fota så mycket men har jagat rätt lite  bilder iaf…
Syrrans fredagsmorgon började med att hon trodde att hon skulle cykla till en frukost innan jobbet med en vän men tji fick hon – där stod mamma med tre vita paket och en filmkamera! Hennes dag började med en frukost ensam med sin mamma på Scandic Grand Central i lugn och ro… Någon timme senare var det dags att öppna första paketet!
Dags att promenera vidare till hemlig destination och lämnas över till nästa kvinna! Och nästa kvinna var jag, hurra! Så på Signs trappa kramades mamma och syrran hejdå och jag tog med henne upp på taket för ett morgondopp och mys i poolen!
 
Sen var det dags att öppna nästa paket, dags att duscha, käka lunch och packa inför helgens äventyr.. Lite bubbel och en snygg dress och syrran var redo att öppna sista paketet!
 
Med en adress och några hundralappar i det lilla, lilla paketet fick hon ge sig ut på eget äventyr. Och medan hon var iväg på Shellac (vi hade ju avbokat hennes tid på lördagen och snygga naglar måste man ju såklart ha när man ska till NY och jobba – dit hon åkte direkt efter möhippan) packade jag ihop mig och bytte om inför kvällens festligheter. Här är jag:
 
Efter Shellacen serverades kaffe på Mellqvist där Emmy hade anlänt och tillsamman hoppade vi in i en taxi som tog oss ut till Arlanda. Man kan lugnt säga att syrran var förvirrad då! Igenom säkerheten och in till Joey and the juice för lite mellis (man kan ju inte dricka skumpa hela tiden)… Sen flög vi ner till Skåne där jag hade pimpat en partybil som jag körde till Åhus och där gick syrran på skakiga ben in i huset eftersom hon hade på känn att hon skulle få träffa en ny liten prins för första gången – nämligen fina Malte. Och visst var han där! Liksom Maltes mamma Zandra, Anna och till och med Paulin hela vägen från Indien igen! Alla tärnor återförenade för ännu en mysig middag – den här gången med Malte på utsidan och räkfrossa!
 
Morgonen efter började med amerikansk brunch och skumpa samt lite hälsningsvideos från tjejerna som inte kunde närvara under dagen. Sen dundrade ett helt gäng tjejer in och möhippan kunde börja! 19 personer var vi totalt, ja plus lilla Malte såklart! Vi startade dagen med ett underbart pilatespass med en helt fantastisk instruktör i den vackraste trädgården jag varit i…
 
Sen var det dags för kajakrace och skumpa! (Gissa vem som vann? Jajemen, kajak är min gren!)

 
Sen var det dags för smörrebröööd och lunch i en ny trädgård, givetvis med en härlig klädkod som löd Kardashians going to the beach… Och en liten krokisession jag inte tänker bjuda på några bilder här ifrån.. Men oj vad roligt vi hade det! Efter allt naket behövde vi mer öl och rosé och sen var det dags för några fler tävlingar där alla vann fin-fina priser. Vi skrattade rätt hysteriskt då med och sen dök dagens enda regnskur upp men det gjorde oss prick ingenting för då satt vi i en gammal gunga och sjöng och pratade…

Sen gjorde vi ett moment till som jag tyvärr inte kan berätta så mycket om, vissa dela får man ju faktiskt behålla för sig själv men jag kan säga att även här var det mycket hud och en hel del skratt! Därefter bjöds det in till långbord och middag. Och dans redan innan vi satte oss till bords, vilket jäkla gäng!! Och sen dansade vi natten lång i uterummet…

 
Vilken underbar dag vi fick! Morgonen efter blev det frukostmys och hejdåkramar och sen körde jag bruden med två andra till tågstationen medan jag själv fortsatte upp till Gekås för jobb… WE DID IT! Två möhippor, nästan tre och alla tärnor var med! Gravida, sjuka, från Indien och från Köpenhamn… Och med en brud som reser jorden runt var och varannan vecka.
 
Nu laddar vi för bröllop om några veckor!!! 
 
 
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
johannakajson

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Catharina

    Jösses vad mycket ni hann med. Hur bara orkade ni ? Jättetrevligt skrivet och fina bilder.
    Kram
    Catta