Johanna Kajson

Ut på promenad!

Idag har jag jobbat intensivt framför datorn hela dagen och eftersom mitt kontor är hemma har jag fortfarande inte satt min fot utanför dörren. Phu, det har fullkomligt sprutat ut kreativa saker ur mig men nu är jag helt slut! Dags för en promenad helt enkelt, jag försöker få in minst en 40minuters promenad varje dag så jag får både frisk luft och lite motion i kroppen. Det är sån skillnad om man börjar dagen med att promenera till sitt jobb, sedan rör sig lite runt på sitt kontor, kanske går ut på lunchen och sedan promenerar hem igen. Då får man ju sin vardagsmotion naturligt!
 
Sen lägger jag ju till löpning och gymmet så ofta jag kan och hinner, minst 2 gånger i veckan när huvudet tillåter! Igårkväll klämde jag faktiskt in tredje passet för veckan när mannen kom hem från Tyskland med hundögon om att vi skulle ha gym-dejt istället för myskväll i soffan. Klart man ställer upp, trots att klockan var 20:30 när vi klev in på gymmet, jag vet ju att han mår som bäst när han får träna!
 
Hur som helst, idag hoppas jag inte att det snöar under min promenad, igår öppnade sig himlen helt plötsligt och både snö och hagel landade på såväl mig som marken… 4 maj liksom, då skriker man inte hurra-rop direkt!
 
Något missnöjd med snön igår….
 
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.