Johanna Kajson

Snart i en bröllopstidning nära dig!

Dagarna bara försvinner för mig, det är helt sjukt! Idag hann jag med att bli intervjuad av en bröllopstidning som kommer ut under hösten, jag berättar när den släpps, och vi pratade mycket om tips och råd inför planeringen. Jag undvek att ta upp barnmatsburkar, jag känner att jag har tjatat om dem, konservburkar och burkar, flaskor osv i allmänhet vid varenda tillfälle jag fått så nu pratade vi mer om höst och vinterbröllop och lite annat smått och gott.
Jag älskar ju föräldrar som ska gifta sig som använder sina egna barnmatsburkar och passar på att spara dem, det hör liksom ihop med deras eget barn att göra något DIY och det blir så fint pyssel av det! Att servera drinkarna i burkarna med sugrör, eller ha blommorna i dem eller ta ståltråd runt dem och hänga som ljuslyktor eller bara sätta dem på bordet med en namnlapp runt varje med ett ljus i som bordsplacering. Jag har kört rubbet ovan på olika bröllop och det är så effektfullt och alltid lika uppskattat!
 
På vårt bröllop hängde vi burkar med både blommor och ljus lite överallt, som här i kyrkan längst hela gången och sedan tog vi med dem till festen och hängde lite överallt. Foto av Dayfotografi såklart!
 
Unga Fru Kajson – a Great Blogg
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.