Johanna Kajson

Check, check och dubbelcheck!

Jag fick lämna stan en sväng och åka utåt Värmdöhållet idag för ett uppdrag och det var så skönt att få lite frisk luft i mina lungor, tänk att jag ska få andas skärgårdsluft hela helgen! Vilken lyx. Dagen har gått i ett och nu ha jag checkat av alla leverantörer och boostat mitt lilla brudpar med all energi och gett dem lugn. Nu kan de checka ut från omvärlden och bara gå in i bröllopsbubblan i lugn och ro.
Själv ska jag stanna i stan ända till lördag och bara åka fram och tillbaka, det blir lite flängit men det är skönt att komma ut till vattnet och andas! Mamma och pappa brukar ju hyra en stuga ibland på sommaren ute i skärgården och då brukar jag försöka vara där ute så mycket jag bara kan och för några år sedan var vi ute vid Värmdö på detta stället:
 
 
Jag åkte förbi där idag och kom på att man borde hyra den där stugan igen nu under hösten och bara tända ljus, läsa en bok, basta och ta ett dopp. (Bastun låg hela vägen nere vid vattnet). Kanske något att unna sig under september?
Unga Fru Kajson – a Great Blogg
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Monika

    Värmdö, fick mig att tänka på Väddö och våra underbara kepsar vi fick på Ica! Hoppas du får en härlig helg Johanna! Du finns i mina tankar! Kram