Johanna Kajson

#FångaSensommaren – Kvällsdopp

Igårkväll tog jag ännu en chans att #FångaSensommaren när jag lånade syrrans cykel och lät vinden fånga mitt hår när jag susade ner mot Pampas marina där jag tog ett kvällsdopp. Det är nog ett av de sista nu, om inte det sista i Sverige för i år!
 
Brrr, ingen sol i Stockholm igårkväll så det var lite kallt när man kom upp… Sen promenerade jag och syrran hemåt och mötte Anna på vägen hem som vi pratade en stund med. Det är en barndomsvän till oss från Skåne som också bor här i Vasastan, skönt med trygga gamla vänner som man har nära sig. Vi pratade en del om just vänskap bland tjejer och den där tryggheten. Den är så viktig.
Jag har funderat en del på det där, att det finns vänner som finns där för dig när det du mår skit och är körd i botten men som beter sig för jävligt och tycker att att du är för mycket när det går bra för dig. Och sen finns det vänner som dras till dig mer när det går bra för dig som snarare försvinner när du mår dåligt och inte alls finns för dig just då. Det är lite upp och ner, vad jag har kommit fram till nu är att oavsett så märker man vilka som är ens sanna vänner som man kan stå sida vid sida genom vått och torrt och de är bara de man ska ha kvar i slutändan. Resten kan man rensa bort efterhand och det tycker nog de med, för en vänskap där en eller båda blir sårade är inget att ha. Jag trodde länge att man skulle hålla fast i gamla relationer men vad som helst kan hända precis när som helst i livet, du lever bara en gång, och det viktiga är här och nu och att varje relation mår bra från två håll. Jag såg att Elaine skrev något om det för någon dag sedan också, så klokt och så rätt.
Hur som helst, när jag kom hem igårkväll så kröp jag upp i soffan med en kopp te och jobbade framför idol hela kvällen med lite tända ljus omkring mig. Det är en hel del att göra just nu och det varvas mail i datorn hela tiden…
Unga Fru Kajson – a Great Blogg
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.