Johanna Kajson

Frukost på sängen i lugn och ro

Idag genomlider jag nog den märkligaste dagen i mitt liv så för mitt hjärta och själ får jag ta hand om mig själv och ta det lugnt för att inte göra något helt galet. Det finns en tom klänning någonstans med mitt namn på den men jag är inte välkommen. Beyonce pratade mycket om att allt händer av en anledning och att livet är som ett stort pussel och att är så kristallklart vad nästa pusselbit är om man bara tittar riktigt noga. Jag får försöka kika efter nästa pusselbit idag när jag tar mig igenom denna sista slutstationen på denna hemska mardrömsresan jag varit med på.
 
Bästa sättet att börja dagen tyckte jag var att väckas med en kyss på kinden av min make, göra frukost på sängen till mig själv och ligga kvar här i sängen länge, länge… Jag ligger kvar här fortfarande!

 
Undra vad nästa pusselbit blir?
 
Unga Fru Kajson – a Great Blogg
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Hanna

  Hej! Jag har börjat läsa din blogg på senare dagar! Verkligen härlig! Du verkar vars väldigt duktig på att vårda din och din mans relation! Han är säkert också duktig, men du vekar vara duktig på att få till det lilla extra i vardagen! Sånt tror jag på? Eftersom jag inte läst så länge så vet jag inte om du nämnt det? Varför är du ledsen? Vad går du igenom? Och vad är det du missar?
  Ha en fin dag! Kram!

 2. A

  Hej Johanna! Hittade din blogg i början av sommaren och är helt fast. Läser varje dag!!! Så mycket inspiration för pyssel och piff, men också så mycket pepp för karriär och liv. Du har ju drömjobbet och vilken entreprenör du är.
  Här kommer lite tankar och tips från mig. Har haft motgångar och tunga dagar senaste åren och vad jag har lärt mig är att man måste lägga sin energi på sådant som gör en lycklig, då får man mer energi tillbaka. Allt som TAR energi måste bort om man ska orka. Även om det känns tufft att välja bort saker från ens liv, så måste man. För ens egen skull. Som medsyster vill jag heja på och hålla alla mina tummar för dig. Du och din härliga och positiva blogg förgyller tillvaron, tummen upp för det:) Ser fram emot att följa dina utmaningar i höst. KRAM A

 3. Sara

  Stor kram till dig Johanna! hoppas allt blir lättare snart. Vill passa på att tacka för all inspiration du ger genom blogg, instagram etc och vilken fantastisk energi du verkar ha trots allt jobbigt. Jag gifter mig nu sista aug och har fått så mkt energi och inspiration från dig.

  Stor tack och hoppas du får en skön helg!

  Kram Sara

 4. Åsa

  Tänktvärda ord som passar just idag, tror jag:

  "If you´re brave enough to say goodbye, life will reward you with a new hello"