Vykort från sista dagen i Binz – Johanna Kajson
johannakajson

Johanna Kajson

Vykort från sista dagen i Binz

Idag är sista dagen i Binz för ikväll kör vi vidare till ett slott söder om Lübeck där Rickard valde att checka in oss för natten som ser helt magiskt ut. Vi bokade det sent i gårkväll, jag vet inte vad som hänt med oss men denna semestern är verkligen á la minute och helt spontan! Vi gör lite som vi vill mest hela tiden och tar oss dit näsan visar oss! Och det känns rätt skönt…
Min mobil har varit helt död eftersom jag har 3 och de har haft enorma problem med deras nät senaste veckan och det har inte fungerat alls utomlands. Min mobil har varit stendöd, inte så roligt för en egenföretagare som har leverantörer som behöver nå en, blivande brudar och potentiella kunder och framförallt 8 anställda. Det har varit ren kaos och jag har fått sitta inne på hotellrummet med wifi och jobba halva dagarna med klump i magen. Det är ju såklart någon stackade som bar gjort ett litet, litet misstag på 3 och så har en massa mastar gått ner, stackars dem som fått jobba febrilt dygnet runt senaste veckan och kämpa med dessa problem. De kan inte haft det lätt, jag vet hur de kämpat med att få rätt på det och hur enormt arga alla kunderna säkert varit. Det hjälper ju inte att vara arg, de har jobbat så snabbt de kan med problemet. Men visst faaaan har det varit ett helvete att sitta här och inte kunna nås, om det inte hade hoppat igång sent igårkväll hade vi inte bokat slottet utan tagit färjan hem idag iställlet så jag kunde lösa alla jobbsituationer istället. Inte så roligt när vi väl börjat släppa ner axlarna och slappna av, men nu tackar jag Nicholas Högberg och hans medarbetare som löste problemet så min mobil funkar igen och tar bilen vidare till något spännande slott som Rickard alltså har bokat!
 
Igår låg vi i en gul strandkorb när jag hade jobbat klart och på kvällen åt vi middag på ett enkelt men ack så snyggt hamburgarehack nere vid havet.
 
 
Unga Fru Kajson – a Great Blogg
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!

Kommentarer
johannakajson

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.