Äntligen får jag berätta de fantastiska nyheterna… – Johanna Kajson
johannakajson

Johanna Kajson

Äntligen får jag berätta de fantastiska nyheterna…

Åhhh som jag längtat efter att få skriva detta blogginlägget…
För några månader sedan pratade jag och Alex om min syster och han kom fram till att det var dags att fria under våren eller sommaren… Han bestämde sig för att jag skulle få äran att få vara md på resan som sidekick under planeringen så under de senaste månaderna har jag i smyg fått vara så ofantligt glad för deras skull utan att Millan vetat om ett dugg. Förstår ni hemlighetsmakeriet och fjärilarna i magen?
Jag har och den eminenta Emmy har varit de enda som vetat, inte ens föräldrarna har fått veta något och jag har gråtit floder över hur lycklig jag varit för deras skull… För två månaders sedan var jag och Alex och kikade på ringar och hittade den perfekta va-va-vooom ringen som passar min syster direkt och en dag knackade han på dörren och hade valt ett makalöst hotell som han skulle överraska henne med i New York… Så här satt vi i soffan och kramades och fnissade när vi valde vilket rum med utsikt över hela Manhattans skyline de skulle vakna till första dagen som nyförlovade och sen kom den sista funderingen… Vilken dag under den där New York resan skulle han fria på… Vi diskuterade lite fram och tillbaka och Alex var rätt sugen på att pop-the-question i början av veckan så måndagen var ett hett alternativ och när jag kikade i kalendern så sa jag högt den 10 juni 2013, det låter som ett helt perfekt förlovningsdatum. Och så var det bestämt! Han bokade det fetaste rummet på hela hotellet på studs och vi kramades och hoppade runt lite i lägenheten innan han stack ner till stan för att lämna in ringen hos en guldsmed en sista gång och när han gick så grät jag floder av lycka.
Tänk att min syster skulle bli friad till av denna fantastiaka man! Alex och jag har kommit varandra så otrolit nära de senaste åren, han är som den där brorsan jag aldrig haft men alltid önskat. Oj som jag älskar honom!
Och den 10 juni i år så sa Millan ja minsann och det var såklart det vi friade i största hemlighet i söndags när de landade på svensk mark igen. Hurra!!!! Grattis älsklingar!
“He liked it and he put a ring on it”
 
Så när jag har skrivit att 2013 är the Golden Year har det betytt en massa saker men det syrran inte vetat om är att jag har i hemlighet hela tiden vetat att det blir hennes golden year såklart! Älskar dig sis!
 

 
Unga Fru Kajson – a Great Blogg
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
johannakajson

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.