Johanna Kajson

Bruden på lördag i en puderrosa dröm

Jag längtar tills lördag när min vän kliver in i kyrkan i sin puderrosa brudklänning designad av ingen mindre än fantastiska Fadi el Khoury! Hon kommer se ut som en dröm och det kommer kännas som vi är på något så mycket större och maffigare än det där prinsessbröllopet jag bevakade i helgen… Fadi öppnade Mercedes Benz Fashion Week här i Stockholm och han var den första Haute Couture designern att göra det i Sverige. Inte konstigt att Kronprinsessan har honom som en favoritdesigner och valde att bära honom på lördagens prinsessbröllop alltså, hon klippte ju också banden på samma modevecka! Vill ni se hela visningen gör ni det här, den sista brudklänningen är ju to die for…
 
De flesta av Sveriges Haute Couture designers håller till i Rosenrummet på NK. Det ligger allra längst upp och det är här alla hemliga möten med skisser hålls, mått tas, provningar genomförs och den slutninga överlämningen brukar ske. Jag är alldeles säker på helgens brud har stått i det där rummet i den fantastiska kreationen och varit sagolikt vacker varenda gång och tänk, nu är det dags på riktigt!!
 
Vi kikar närmre på Kronprinsessan Victorias klänning från i lördags för att få ett hum om vad som väntar mina ögon på bröllopet när bruden skrider in i altargången med sin älskade vid sin sida. Åh vilken fantastisk bröllopshelg vi ska få vara med om!
 

 
Undra hur jag ska kunna stoppa mig från lägga mig på marken och bara ta på tyget och kika närmre på konstverket under kvällen? Nåväl, hon har sagt att det är den vackraste klänningen som någonsin gjorts och jag tror henne. På lördag morgon flyger vi till Gotland och sen spenderar vi ett dygn med dansande fötter tillsammans med ett festglatt gäng där.
Unga Fru Kajson – a Grea Blogg
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.