Helsingborgs Marathon 2014 – Johanna Kajson
johannakajson

Johanna Kajson

Helsingborgs Marathon 2014

Ja men visst var det väl min kusin Simon Wikstrand som körde PR-kuppen (han med skor) och igår höll de äntligen presskonferensen och berättade att de ska hålla Helsingborgs marathon 2014. Simon och hans kompanjon Andreas kom på idéen till att Helsingborg skulle ha ett maraton och började PR-kampanjen genom att inte berätta vem de var, de kallade sig “Vistartarettmarathon” och profilerna bakom var två killar – han med skor och han utan skor. Helt briljant om ni frågar mig. Jag är enormt stolt över min kusin. Jag fick äran att bli invigd strax innan lanseringen och visste alltså om detta när jag bloggade om det för er i veckan.
Eftersom jag jobbar med event så blir jag ju helt galen när familj och vänner kommer på och driver igenom såna här bra grejer, framförallt när de gör det på ett sånt fantastiskt bra sätt. Simons fru Lisa har tagit alla pressbilder och igår körde de presskonferensen och gjorde lanseringen på ett helt fantastiskt sätt. Simon och Andreas skickade ut inbjudningar i veckan, varav de själva sprang runt och lämnade ut några personligen (är man löpare så är man) och igår under den livesända presskonferensen kunde man anmäla sig till marathonet direkt. Briljant!

Självklart vill jag vara med och stötta och hjälpa allt jag kan så jag försöker peppa, och sprida budskapet direkt och ska vara den bästa ambassadör jag bara kan vara. Jag tvingade syrran, Alex och Rickard att vara med i mitt lag och anmälde oss direkt, för det är så jäkla bra nämligen att om man känner att man aldrig skulle lyckas klara ett helt marathon på egen hand så kan man sätta ihop ett lag om 4 pers och anmäla sig till Helsingborgs marathon 2014 och springa ungefär en mil. Bra va? Så, vi fyra springer för Kajson Event och nu har jag dragit igång en kampanj som heter Kajson Event utmanar och så utmanar jag en massa andra företag att anmäla lag att springa Helsingborgs marathon 2014. Bra va?
Alla utom 3s VD Nicholas Högberg som jag utmanade att springa hela marathonet själv, för jag har ett honom springa Stockholm halvmara och har hejat på honom förra året så han tycker jag gott kan springa hela loppet själv. Det fixar han, han ser jäkligt fit ut!
KAJSON EVENT UTMANAR DIG!
Anmäl dig här
Unga Fru Kajson
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
johannakajson

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.