DYMO – Johanna Kajson
johannakajson

Johanna Kajson

DYMO

Vilken dag på Kajson Event! Oj, oj, oj…. Det händer spännande saker här bakom kulisserna kan jag lova!
Jag kan inte berätta allt riktigt än men det är många spännande projekt på gång och ni lär se mer av mig under året som kommer om man säger så. Så länge får ni hålla till godo med sneakpeaks och små hintar.
Jag håller även på att förbereda för fullt inför måndagens event, ett mindre internt företagsmingel för ett företag som jag håller på att sluta årsavtal tillsammans med så där fixar jag med värsta parykittet. Det blir inte dymo denna gången men det lär det bli framöver, årets kärleksapparat på kontoret! Det är så grymt snygt att sätta på stilleben, glas, inbjudningar, servetter – ja allt! Helt galen i det just nu i företaget….
Jag hann med sjukgymnasten, vila, telefonmöte med min läkare, en promenad i solen med Alex, ett lättare träningspass med mamma och bastu för själen med mamma och pappa samt kvällsmat i sängen framför TVn med mamma och pappa. En riktigt superdag. Ja just det ja, och så sprang jag in i Elizabeth på stan och snodde åt mig en riktig varm bamsekram av henne också, precis vad jag behövde!
Nu ska jag sova.
Unga Fru Kajson
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
johannakajson

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.