Johanna Kajson

Brudbuketten från helgen

Här är brudbuketten jag tränade med i helgen. Jag tog de vita rosorna som var lite för utslagna egentligen för att arbeta med i en brudbukett och sen vita ranunklar, mörkrosa ranunklar, en ljusrosa gerbera och ljusrosa tulpaner som de också var lite för utslagna för att arbeta med i en brudbukett så de som ser lite ihoptryckta ut är för att blommorna är för gamla. Nästa gång ska jag åk ut till Årsta och köpa ett gäng med bara rosor tror jag och göra en brudbukett av bara rosor tänkte jag.

Jag band inte ihop den tajt med sidenband som sist eftersom jag ville ha dem i vatten här hemma. Jag är så superstormförtjust i ranunklarna, speciellt de stora som ser ut som pioner. Men de är för jäkliga att jobba med i såna här handbundna brudbuketter. Om två veckor ska vi lära oss göra i hållare så som min brudbukett var gjord…
Nu ska jag äta frukost och ringa min läkare och sen patientnämnden och stänga ärendet. Jag fick ju svar och det var väl både högt och lågt kan man väl säga men nu är det anmält och jag orkar inte ta det en vända till. Dags att blicka framåt.
Unga Fru Kajson
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.