Johanna Kajson

26 mars senaste 5 åren

 
2008 hade vi precis kommit hem från resan tillsammans med farfar till Barcelona. Herregud vilken skillnad det är på vårt utseende, kolla Rickard och Alex som ser ut som två pojkar! Makalös förändring och bara till det bättre. Idag är de ju två ruskigt snygga män!

Och vad har jag på mig?! Svart polo med sommarklänning över? Jag minns att det var kallt men att jag hade absolut noll känsla för stil minns jag inte… Aj, aj, aj…
2009 sov vi vår sista natt i Huvudstad, det är alltså exakt 4 år sedan vi flyttade in i denna lägenheten imorgon! Jag minns att vi var envisa och skötte hela denna flytten helt själva. I SNÖSTORM! Nästa gång får det bli flyttfirma och slutstäd!

 
2010 var vi i New York och precis i början av vår efterlängtade USA resa. Vi hade sparat pengar fokuserat i över ett år för att kunna genomföra den drömresan där vi besökte New York, LA, San Fransico, och Las Vegas. Och syrran hade precis flyttat in hos oss för ett par veckor innan hon fick sin första Stockholmslägenhet.

För att se hela denna USA resan kan ni kika i mars och april arkivet 2010
 
2011 var jag och Emelie och hälsade på Josse i Lyon. Det känns som jag växte tusen meter året mellan 2010 och 2011. Jag läste ut boken Good Enough, tog tag i min självkänsla och mina beteende och jobbade hårt för att må bra. Det året hände det mycket och jag växte enormt men det är först idag, 2 år senare som jag verkligen kan säga att jag är i mål med det jag började då. Jag har god självkänsla och tillåter mig vara avslappnad, härlig och lycklig. Jag är lycklig! Trots kroniska sjukdomar och elände, det ni!
Hur som helst så bodde Josse i Lyon ett halvår och vi flög dit för några dagar i vårsolen. Detta var den första resan och Emelie gjorde ihop någonsin och jag var ruskigt sjuk alla dagarna med hög feber. Vilken osis! Dessutom var jag nyförlovad och hög på kärlek samtidigt som jag och Rickard gick in i en tuff period som varade en längre period. Vi jobbade hårt som ett team och kom ut starkare än någonsin. I won´t give up on us!

 
2012 satt jag och redigerade bilder efter ännu ett event, The White Party och vi var i full gas med att planera bröllopet. Vi hade redan haft grillpremiär i Skåne, provat bröllopstårtor och uteserveringarna började plockas fram minsann. Och så hade vi julmiddag på Griffin´s , snart är det dags igen!

 
Det är såna här dagar, när jag kan gå tillbaka och se vad som hänt de senaste 5 åren, som jag inser att jag inte vill sluta blogga. Ibland är det tufft, jag får bloggtorka och jag tröttnar på att siffrorna inte stiger men så påminner jag mig såna här dagar att jag skriver för mig själv. En öppen dagbok om mitt liv, högt och lågt. Ärligt och rakt och det är fantastiskt att kunna gå tillbaka i arkivet och se vad som hänt. Inte bara med fina bilder och kul saker, utan även allt tufft man tagit sig igenom. Jag älskar arkivetdagar!
Och jag har gått från Fröken Kajson till Unga Fru Kajson. Vem är jag om 5 år till?
Unga Fru Kajson
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Emelie

    Men herregud vad tiden går! Jag har nog följt dig 4 av de åren tror jag. Vet att Linnéa oxå åkte till Lyon och tycker det känns som igår!! Time flies!