Johanna Kajson

Vila, vila, vila, vila…

 Ryggmärgsprovet gick bra, Rickard var med mig och höll mig i handen och läkaren och sköterskan sa att jag var såååå modig sååå. De tog blodprov också och sen körde Rickard hem mig och nu har jag legat och vilat i soffan sedan dess. Jag var trött och matt efteråt och vilade utan dator, TV eller böcker men jag kunde inte sova så jag stirrade mest in i väggen, märklig känsla!
Och sen släppte bedövningen i ryggen helt plötsligt och jäklar vad ont jag haft sen dess, jag kan inte stå mer än ett par minuter för det gör så ont. Huvudvärken bli också en miljon gånger värre när jag står upp så det får bli till att ligga och vila resten av kvällen och försöka somna fort. Hoppas smärtan är borta imorgon! Oavsett har jag sjukskrivit mig för det tyckte sköterskan att jag borde göra, bara ligga på soffan och vila hela dagen. Så får det bli oavsett, men det hade ju varit skönt om jag mådde hyffsat iaf!
Trösten får bli sommarens vackra pioner, dessa rosa ljuvliga bollar hade jag med ner till Småland på provfotograferingen med Sara, längtar tills de finns att köpa till hyffsat rimliga priser igen!
Unga Fru Kajson
 
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.