Johanna Kajson

Ny kur hos smärtsjukgymnasten

Imorse gick jag iväg till min gamla sjukgymnast, han som hjälpte mig förra året i början av huvudvärksutredningen med stretcha, tänja, triggerpunkter, akupunktur osv. Den gången sökte jag för huvudvärk men han konstaterade att det satt inte i musklerna. Nu har vi dock lärt oss att när jag får täta attacker så knyter musklerna ihop sig av smärtan och fastnar där som en sekundär smärta. Och då går jag med smärta i nacke och axlarna också dygent runt. SÅ. Det ska vi mota bort nu.
Och så länge attackerna är kvar så får jag nog gå på någon/ några behandlingar hos denna sjukgymnasten som är duktig på smärta. (Har ju en till som jag fortfarande går hos varannan vecka, har gjort det i ett år nu…)
Han bokade in mig på ett 5 veckorsprogram nu för att mjuka upp och lossa smärtan och det känns så himla skönt att jag ska få bli av med den delen iaf. Onödigt att gå med smärta som kommer från huvudvärken för den delen kan vi ju göra något åt iaf!
Efteråt kämpade jag mig iväg till gymmet för ett Corepass (30 är det nya 60! Det säger syrran jämnt) och idag var det så motigt så benen nästan stretade emot när jag tog mig in i salen för att ge coremusklerna en omgång. Det var bara att kämpa  sig igenom det och tänka att det är bättre att göra detta än att inte göra något alls!
Resten av dagen har ägnats åt jobb och jobb och jobb.
Unga Fru Kajson
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.