Johanna Kajson

Att andrum för själen

Och som en enda stor kram… Idag har jag träffat mina tjejer från Good Enough och som vanligt så är det så mycket kärlek i vårt rum… Det är högt och lågt, spriande lycka och djupa dalar och hela tiden ett så stort andrm för själen… Jag själv är så trött på att komma dragandes med smärta, trötthet och sorg men att höra alla andra historier och få pepp, stöd och råd från gruppen ger mig kraften att tro att en dag vänder det för mig ockås. En dag ska jag vakna utan huvudvärk igen!
Och tills dess så får jag helt enkelt göra det bästa av situationen, se till att jag har bra människor omkring mig som visar mig stöd, empati, kärlek, förståelse och finns där för mig trots att jag inte är så stark, glad, bärande, positiv och hääärrrlig som jag  brukar vara.
Så här såg det ut när vi kom imorse, jag band en bukett tulpaner i olika färger till Elizabeth för hon fyllde år i förrgår minsann och i sommar ska hon stå brud! Det blir en härlig dag.

Efteråt var jag så slut och utömd på alla känslor så vi var några som promenerade en stund tillsammans och det slutade med att jag gick hela vägen hem från Medborgarplatsen. En lång, frisk promenad…
Och ikväll har jag inventerat känslor och bett alla mina nära och kära om kraft framöver för jag känner att mina kattliv håller på att ta slut och batteriet håller på att laddas ur. Här gäller det att har bra människor omkring sig som laddar upp en igen! Och hitta andrum, ett sånt får bli jobbet i vår. Där kan jag andas och låtsas vara frisk och fortfarande prestera en massa bra. Konstigt va? Många tycker att jag borde sjukskriva mig lite men jag har kommit fram till att jag laddar på min energi från jobbet så det måste jag behålla.
Unga Fru Kajson
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.