Johanna Kajson

På väg mot skolan

Glad onsdag i solskenet! Tänk att vi fick se solen idag igen, jag ska unna mig en promenad ner till skolan och njuta lite av vädret innan vi börjar dagens utbildning. Idag ska vi lära oss mer om buketter, höga och låga och göra bordsarrangemang. Spännande!
Jag önskar dock att jag var lite mer på tå idag, sov fruktansvärt dåligt inatt och vaknade med en värre huvudvärk än normalt. Tror det hängde ihop med några tårar som föll längst mina kindor igårkväll av tröthet och funderingar kring om man måste säga ja till ALLT hela tiden. Jag är så trött på att flänga och vill spendera så många helger jaga kan hemma i Stockholm och i vårt hem, vår säng. (inte lägga i snitt 1,5 helg på någo annan ort) Det är alltid mycket att göra på våren men ibland känns det som någon annan styr över min kalender, det finns en massa bör och måsten som slängs in. Måste prata med Elizabeth om det på måndag när vi ses och rådfråga lite om hur mycket man egentligen måste vara med på…
 
Nej nu måste jag ge mig iväg!
Tjing!
Unga Fru Kajson
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Catharina

    Jag kunde inte sagt det bättre än Emsan, visst kan och skall man säga nej också. Börja öva nu, efter några gånger känns det lättare,bättre.
    Kram

  2. Emsan

    Du måste se till dig själv i första hand och göra det du känner att du orkar och mäktar med. I andra hand gör du saker för andra, alltså allt som bör göras. Det är helt ok att säga nej, jag lovar!!!!!!! Du måste börja öva någon gång så varför inte nu?:)