Det unika med just mig – Johanna Kajson
johannakajson

Johanna Kajson

Det unika med just mig

Sitter och jobbar sent ikväll (jag vet, borde sluta NU men jag kom in i ett stim av kreativtet och då är det bara att köra!) och bränner av hela mailen. ÄNTLIGEN har jag hunnit svara på alla mail och är hyffsat i fas, iaf just nu. Men sen är det ju just det att när jag vaknar imorgonbitti har hela gänget som jag skickade mail till ikväll hunnit svara och den är full på nytt. Men just nu får jag erkänna att känslan är magisk, inkorgen är så upprensad och snygg.
Hur som helst så sprang jag på denna bilden när jag mailade med lite olika samarbetspartners och den är från vår BBQ som vi hade kvällen innan bröllopet och här ser man något som är alldeles unikt med just mig. Nämligen mitt födelsemärke i handen. Ser ni? Nej det är inte smuts utan jag har alltid haft den fläcken där och folk brukar reagera och tycka det är så konstigt. Har ni sett det på fler? Jag har mött en eller två i mitt liv som också har det och vi känner oss alltid lite speciella…
För övrigt så måste jag säga att Sara har fångat mag i denna bilden, ser ni saltet när jag saltar mina pommes? Helt otroligt vilken bild, varför har jag inte lagt märke till denna innan? (Kanske för att där är över 5000 att bläddra bland?).
Nej, nu MÅSTE jag sova. Har ett superviktigt kundmöte imorgonförmiddag.
Unga Fru Kajson
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
johannakajson

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.