Arbetsförmiddagen vid barbordet – Johanna Kajson
johannakajson

Johanna Kajson

Arbetsförmiddagen vid barbordet

Det tog tid att ta mig upp imorse med, har ökatt min dos på medicineringen som vi testar i tre veckor och det betyder att den nu är dubbelt så stark och är därmed dubbelt så yr och trött på morgonen. Måste komma på ett sätt att komma loss och försöka sätta mig upp i sängen för att morna mig tidigare för så här kan jag inte ha det sen när sommarprojektet drar igång, då måste jag vara tillgänglig 06:30-21  varje dag för mina anställda!

Nåväl, förmiddagen har spenderats framför datorn med en kopp kaffe brediv mig och jag har fått gjort en hel del, är så glad och tacksam att jag har självdiciplinen att ha hemmakontor och dra iväg mängder av jobb på kort tid när det behövs.

Solen verkar inte riktigt kunna bestämma sig utanför fönstret för om den vill vara akivt idag eller inte men jag ser en strimma ljusblå himmel vilket  får mig att fundera på om jag ska flytta över till grannen och ha utomhuskontor ett par timmar framöver nu. Kan ju vara skönt att sitta ute även om solen skulle råka gå i moln.

Så får det bli!

//Fröken Kajson

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
johannakajson

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.