Grillkväll i Vasaparken – Johanna Kajson
johannakajson

Johanna Kajson

Annons

Grillkväll i Vasaparken

Eftermiddagen ägnades åt att jaga runt efter en klänning på stan  (som jag inte hittade) och sedan möta upp poppsi utanför hans jobb för att ta en promenad hem i sommarkvällen. Och någonstans vid Cloude Nine möte Annie upp oss på sin cykel när hon var på väg hem från jobbet så hann vi få en pratstund också.

Väl hemma kastade pappa sig ut på en löprunda medan jag mötte upp några köpare och sålde vårt soffbord. En fin men småsorlig stund då bordet är väldigt personligt anknutet till oss på många plan och är i grund och botten ett väldigt vackert bord. Men det var mycket nöjda köpare som var stormförtjusta i bordet så det kändes som det fick ett nytt liv när det åkte med dem hem.

Här hemma är det enormt tomt däremot, vi har önskat oss ett nytt MAGISKT snyggt bord av svärföräldrarna i bröllopspresent som beräknas dyka upp om ett par veckor. Det är verkligen drömbordet för oss och en fantastisk bröllopspresent som vi är enormt glada och tacksamma för. Längtar tills det kommer!

När pappa kom hem så packade jag ihop en snabb picknick och sen promenerad vi iväg till Vasaparken för en grillkväll i solen tillsammans. Millan och Alex hann också kika förbi en sväng innan det blev blåsigt och kallt i skuggan och vi alla strosade hemåt för fotbollskväll i soffan.

TACK för alla era fina kommentarer, blir så otroligt glad när ni tar er tid att kommentera ett inlägg . Det blir lite mer levande här då, har ni sett att jag numera kan svara på kommentarer? Ett mycket roligare sätt att kommunicera på bloggen tycker jag så ös gärna på med kommentarer!

//Fröken Kajson

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
johannakajson

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons