Ny vecka med Kajson Event – Johanna Kajson
johannakajson

Johanna Kajson

Ny vecka med Kajson Event

Ny vecka med Kajson Event

Igårkväll satt jag och Rickard en timme och tittade lite lätt på mitt offiiciella resultat från i fjol med Kajson Event och vad jag kan ta ut i lön för hösten. Januari och februari har ju varit relativt lugna med bara några få updrag så därför är min privatekonomi rätt tuff just nu och jag måste hålla hårt i pengarna. Det är alltid tråkigt och tungt såklart men jag visste om i höstas att det skulle bli en sådan här start på 2011 så jag är inte överraskad eller förvånad. Januari och februari är bara lugna på min företagsfront helt enkelt!

Imorgon sparar vi igång mars däremot och jag ska idag ge mig i kast med att leta nya utmaningar för våren. Jag håller på att sätta lite med strukturerat mål för Kajson Event och Great Weddings för 2011 och jag tror jag börjar komma fram till något att sikta på så nu är det bara att reda ut hur jag ska nå dit.

Tur att man har världens mest stöttande familj, fästman och vänner i såna här situationer som hejar på, låter en gråta ut, hjälper en att leta uppdrag och säger att det är superbra att jag anpassat mig så mycket i det tuffa egenföretagvärlden. Det är många som aldrig skulle göra det bara för rädslan att bli småfattig ett tag men så ÄR det ju att starta företag. Bara att bita ihop, hålla igen, äta tonfiskburkar och kämpa på!

Nej nu ska jag googla jobb och uppdrag!

//Fröken Kajson

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!

Kommentarer
johannakajson

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.