Söndagsfrukost – Johanna Kajson
johannakajson

Johanna Kajson

Söndagsfrukost


Söndagsfrukost

God söndag!! Ingen sol utanför fönstret men mycket kärlek vid frukostbordet. Vi ÄLSKAR våra långfrukoststunder i soffan på helgen. Först frukost och sen lååång kaffestund framför TVn och våra datorer i knäet. Och lite pussar såklart!

Igårkväll lagade vi ju middag och man kan lugnt säga att jag kan alldeles för lite om kött! Trots stora KÖTT-boken så lyckades jag skära i biten ni såg igår fel vilket irriterade mig oerhört under middagen. Men upplägget på tallriken såg härligt och fräscht ut (jag rekommenderar salladen med hackade tomater, avocado, rödlök och rucola tillsammans med lite av din favorit vinäger och olivolja. Och salt och pepper såklart!).

Efter myyycket vitlök i såsen valde vi att äta lite äppelskivor som dessert till filmen The Switch som vi såg efter melodifestivalen. Vi hade med andra ord en supermysig hemmakväll! Välbehövligt efter årets start där vi knappt haft en hemmahelg sedan 2010.

Idag mår jag lite sisådär med magont så en soffdag väntar nog mer eller mindre tror jag. Det är ju mycket från vinterstudion idag så det passar väl bra med innedag i vilket fall! En liten halvtimmespromenad för frisk luft måste jag ta mig ut på idag men annars är målen inte så stora. Läsa min bok och bläddra i lite tidningar tror jag…

Hoppas ni får en skön och avslappnad söndag!

//Fröken Kajson

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!

Kommentarer
johannakajson

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.