Söndagseftermiddag i soffan…. – Johanna Kajson
johannakajson

Johanna Kajson

Söndagseftermiddag i soffan….

Söndagseftermiddag i soffan…

I eftermiddags när vi var hemma igen så hamnade vi framför Alvin och gänget, viiilket söt film!! Rickard jobbade så jag fick fortsätta ha på den när vi bläddrade förbi och jag skrattade och sjöng med lite för mig själv. Supersöt film måste jag säga!

Under tiden så har jag suttit och planerat min 25årsfest… Det går sakta framåt och jag är så glad att mamma och pappa ska ha den i sin trädgård!!! Åh vad jag längtar! Just nu är nog gästlistan det svåraste att få rätt på. Var drar man gränsen? Och måste man bjuda in den för att man har bjudit den osv osv osv?! Eller kan jag bara bjuda dem jag umgås med och dem jag vill ha där? Får man bryta på utalade grupper?

Det lär väl inte bli lättare när gästlistan till bröllopet ska sättas så det är lika bra att fundera igenom detta en sväng extra nu…

Jag har en fråga, skulle ni bli sura om ni inte blev inbjudna till en fest när en annan gemensam vän är inbjuden? Om ni inte var så nära alltså, t ex om du var min bästis vän och inte blev inbjuden men en annan av min bästis vänner är inbjudna? Snälla svara i kommentarsfältet för jag är såå nyfiken på hur folk tänker kring detta!!!

Själv brukar jag tänka så här vad det gäller stora fester och bröllopsinbjudningar: Om jag inte är bjuden, då är det oftast för att vi faktiskt inte umgås. Vi kanske har umgåtts förr men det har avtagit eller så umgås vi bara när vi är i en stor grupp med andra människor men aldrig själva. Då är det inte så konstigt att jag inte blev bjuden. Om vi två aldrig skulle ta en fika själva, då är det logiskt att hon/ han inter heller prioriterar att bjuda mig till sin fest/ sitt bröllop. Punkt. Inget agg. Inget jag blir sur för, man kan inte hålla på och bjuda folk “bara för att den kanske blir ledsen eftersom jag bjöd den och den”. Det går inte.

 

Eller?…

 

//Fröken Kajson

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!

Kommentarer
johannakajson

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.