Paris in pictures… – Johanna Kajson
johannakajson

Johanna Kajson

Paris in pictures…

Paris in pictures…

Vi började med att checka in på 4-stjärniga hotellet med utsikt över Seine sent på onsdagskvällen

Torsdagen började med fransk frukost och en promenad längst Seine till Eiffeltornet i solskenet. Några plusgrader och vårkänslor i luften. Strålande sol och vindstilla, vi promenerade hela staden runt denna dagen…

Jag fångade Rickard två gången på bild under denna fantastiska dag och i efterhand kan man ju se både hans busiga leende och funderingar när vi drack champagne igenom precis hela dagen!

På kvällen hoppade jag min senaste LBD som jag fick av syster i julklapp så här fångades den sista bilden på lilla fröken Kajson som icke ringmärkt, haha. Helt oanandes piffade jag till mig för en middag på kända Buddha Bar som omgivningen tipsat om…

Sen åt vi en ljuvlig middag och drack Moet rakt igenom… Vid halv tio frågade Rickard om vi skulle stanna på någon bar och ta ett glas innan vi åkte hem men jag sa att jag ville gärna åka hem och hoppa i min nya fina pyjamas som jag fått i julklapp och ligga på hans arm när han kolla på CNN och jag läste tidningen -det var ju faktiskt nyårsafton dagen efter att ladda för tyckte jag!

Så vi åkte tillbaka till hotellrummet, jag sminkade och smyckade av mig innan jag kröp upp i min favoritfamn och la mig på hans arm. Där låg vi sen och småpratade. Vid ett tillfälle stängde Rickard av TVn och jag la fram en spontan kärleksförklaring om hur underbar han är från topp till tå. Och där och då valde Rickard på vår absoluta favoritstund på dagen -när vi kryper ner och jag får ligga i hans famn och vi får snicksnacka om livet, dagen och hur lyckligt lottade vi är som har varandra -så valde han att fria. På bästa sätt!

Sen drack vi champagne i sängen och småfnittrade resten av kvällen.

Dagen efter vaknade jag med världens leende och vi hade ännu en fantastisk dag och kväll när det var nyårsafton 2010/2011 in Paris… Så här kan man ju också skicka semestervykort, haha.


Och sen fortsatte resan med mysiga promenader, shopping och visst kunde jag inte låta bli att fundera på en och annan bröllopsidé…

Tack hjärtat för den bästa resan i vårt liv!

//Fröken Kajson

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
johannakajson

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Cissi

    Grattis, följer din blogg och tycker du är så inspirerande. Jag funderar själv på att starta eget, jätte spännande att läsa om ditt liv!

    Hur länge har ni varit tillsmanas du och R?

    Grattis igen!
    // Cissi