Johanna Kajson

Nytt kontor!

Hej hopp!

Idag har jag nytt kontor! Efter mitt frukostmöte med C (bra frukostmöte! en riktigt peppande coach jag har här måste jag säga. Hon har drivit sitt bolag i  några månader nu och hon har sann entreprenörsanda i sig! Hon är så jäkla cool och hon pressar mig lite att bli bättre på att höja mitt självförtroende och självkänslan!) så valde jag att stanna kvar här på Berns att jobba.

Det här måste jag säga är ett ruskigt bra kontor! Inte dumt alls! Dock förstörs ju hela ”spara in på onödiga pengar” konceptet jag försökt köra genom att laga lunch själv osv när man dricer en latte för 39 spänn! (!) men det får man ta då och då. Lunchen äter jag ju hemma senare idag igen!

Nu har kanske jag och C också lite spännande projekt på gång framför oss. Det ligger en bit fram men det skulle var så sjukt roligt att få jobba ihop med C! Hon och jag skulle vara ett bra team minsann.

Nu är det bara en timme kvar till mitt kundmöte. Bäst jag förbereder mig och tar sedan lite frisk luft och ett äpple (som jag givetvis tagit med hemifrån, sparsam som jag är) för att tagga till lite. Tänker ni på mig halv två?

//FrökenKajson

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.