Johanna Kajson

Konsulttimmar…

Hej svej,

Mötet gick ok, ska jaga lokaler resten av veckan! När jag kom hem slängde jag i mig lite lunch och sedan satt jag i telefonmöte med den byrå som jag har konsulttimmar för i höst. Det var mycket att gå igenom och när jag väl körde igång med några stapplande steg tog det som jag misstänkte mer tid än jag räknat på från början. Men så är ju allting nytt också och det ar lite tid i början. R ska på styrelsemöte ikväll så jag passar nog på att jobba lite mer med det uppdraget då för att få mer känsla av vad jag gett mig in på.

Redan nu har jag tusen bollar i luften i mitt bolag, känns skönt att vara i rullning men läskigt att hålla koll på allt. (Såklart). Tror jag ska sluta jobba vid nio ikväll så jag får någon timme utan jobb innan jag somnar för annars är risken att jag blir fyrkantig i ansiktet, haha…

Blev inbjuden till ett trevligt event på Bukowskis på torsdag också, ska höra med Mr. R om han är sugen på att gå dit en sväng kanske… Alltid trevligt med små vardagstillställningar tycker jag!

Nu måste jag jobba, hepp, hepp!

//FrökenKajson

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.