Johanna Kajson

Rosa Bandetinsamling!

Hej hopp och god förmiddag!

Nu har vi ätit vår goda frukost och alla har placerat sig i soffan för lite kaffe och mys. Jag ska jobba lite, håller på att signa ett gäng konsulttimmar till för hösten så nu kan jag nog överleva fram till jul också! Tjohooo!!!

Jag har tittat på min insamling och den går framåt! Tack snälla C och H som skänkt!!! Farfar har också skänkt men de har inte kommit in än så vi ligger bra till innan Oktober ens haft börjat! Superbra!


Idag ska vi nog ut på golfbanan och slå en hink och träna lite inför imorgon när vi har vårt årliga familjeslag mot vår bästisfamilj! Vi tar det på stort allvar och jag tror minsann att jag själv kanske kan vara lite farlig i år… Om jag kan fokusera och behålla lugnet detvillsäga! Haha..

Sen ska vi baka en tårta och käka lite innan vi ska in till Malmö och titta på Monty Pythons Spamalot! Jag köpte biljetter till denna för ett och ett halvt år sedan så det ska bli kul att det äntligen är dags! Jag och R såg ju den i London och gillade den skarpt! Det är en smårolig musikal får jag nog säga!

Nu ska jag ta lite kaffe innan jag fortsätter jobba!

//FrökenKajson

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.