Valencia! – Johanna Kajson
johannakajson

Johanna Kajson

Valencia!

Heeej!!

Nu sitter vi och äter frukost i Valencia. Tågfärden hit från Barcelona tog ca 4 timmar igår och efter en smått livsfarlig taxiresa hit till hotellet så bytte vi om och gick de 25meterna till strandpromenaden.

Här är underbart vid stranden! Sanden är av den tunnaste, finaste sort som känns som silke under fötterna och vattnet är nästintill FÖR varmt! (jag gillar ju när det kyler ner en lite men det gör det inte här så R är nöjd!) och man kan inte se med blotta ögat var stranden slutar…

Kvällen igår blev dock inte riktigt som vi tänkt oss. Jag hade namnsdag och R skulle bjuda ut mig på paella och sangria men efter ett samtal för Rs familj som var kvar i Barca och skulle flyg hem till Göteborg så spenderades kvällen istället i vår hotelllobby. Deras plan var inställt och vi försökte leta upp ett sätt för dem att ta sig hem. Efter fyra timmar, en delad pizza, en coca-cola light och en öl var uppdraget äntligen slutfört och vi kunde gå upp till rummet och sova gott. Vi får ta igen det ikväll!

Nu ska vi ner på stranden och njuta av den vackra utsikten, vattnet och sanden.

Ciao.
//FrökenKajson

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
johannakajson

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.