Mysdag och pajeftermiddag… – Johanna Kajson
johannakajson

Johanna Kajson

Mysdag och pajeftermiddag…

Hello,
idag vaknade vi vid tio efter knappa 6 timmars sömn, jag, J och E fixade till oss och sen gick vi till ett jättekitschigt café som heter VURMA och åt en härligt god frukost. Mums! Sen vinkade vi hejdå till J och fortsatte till en hammock vid Café Como där vi satte oss och gungade och började planerade för vår Glitter&Glamour midsommarfest och det har vi gjort hela dagen tills E skulle åka hemåt.

Då gick jag och hämtade ut en jättefin klänning som jag köpt från HMs Fashion against AIDS kollektion (och den var lovely!) och sen mötte jag upp N en kort sväng och pratade lite med henne innan det var dags att städa upp festen från igår, kasta glas och fixa (och efter att R har varit bakfull till fyra så dammsög han lägenheten, naaw) för att nu precis ha bakat en rabarberpaj som vi njuter av i soffan medan vi funderar på vad vi ska göra ikväll…

Idag köpte jag även lite liljekonvaljer som står här hemma och doftar ljuvligt! Oj vad jag älskar blommor!!! Vackra att titta på och ljuvliga att dofta!

//FrökenKajson

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
johannakajson

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.