Låt mig berätta om igår… – Johanna Kajson
johannakajson

Johanna Kajson

Låt mig berätta om igår…

Igårkväll kom jag hem på (tok för sent) från jobbet och började göra mina cupcakes rätt så fort  och de blev ljuvliga (både i smak och utseende), sedan tog jag en snabb dusch och hoppade i min SATC-outfit och började pilla med cocktailsen och annat smått och gott innan gästerna anlände med sina fina presenter, kramar och sin glädje!


Sedan hade vi två underbara timmar här hemma med mycket Cosmopolitans, lite rosé,  cupcakes och många, många skratt! Jag hade sååå mysigt och roligt med tjejerna och jag ville inte resa mig från soffan när det var dags att ta tunnelbanan mot Sergel… (eller jag ville ju se filmen men jag ville fortsätta har tjejfest -varför har man inte det oftare?!) så innan vi gick härifrån så var jag bara tvungen att få en gruppbild på allihop!

Filmen…jag tänker faktiskt inte riktigt uttala mig om den eftersom det säkert finns massor som inte har sett den än och jag vill att alla ska själva gå dit med sina egna förväntningar och se den utifrån det men jag kan säga att jag vill se den igen!

Efter filmen gick vi till Café Opera där E hade skrivit upp oss på listan och där gled vi in och tog en drink eller två och snackade lite men sedan blev tjejerna trötta och en efter en droppade tyvärr av… Så även om jag och E hade kommit igång och var danssugna så avslutade vi kvällen på en pub där vi mötte upp grabbarna för en nattöl och strax efter tre landade vi hemma och hade lite nattsnack till fyra innan vi somnade. Ingen dans men ändå en underbar kväll!!

//FrökenKajson

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
johannakajson

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.