SATCfest förberedelser…. – Johanna Kajson
johannakajson

Johanna Kajson

SATCfest förberedelser….

Nu har jag fixat en del inför morgonkvällen… Jag ska ha SATC2fest och har fixat och donat här hemma nu… Den nya frostingen blev FANTASTISK god måste jag se! Jag ska ge er receptet en annan dag!! Men den blev magisk och jag har gjort en vit och en rosa och jag har köpt silverkulor och rosa hjärtan som jag ska dekorera med. Det kommer bli magiskt!!!

På ena sidan kommer jag har SATC och SATC1 tema med Cupcakes och Cosmopolitans och på andra sidan SATC2 med skumpa och hummus som tydligen är lite av temat i nya. Det händer tydligen en rätt kul grej med hummusen i filmen vi ska se imorgon (men jag vet inte vad!) så därför har jag det temat med. Hihi…

Förutom detta har jag såklart köpt söta servetter, samlat på SATCgrejor från olika tidningar som jag klistrar upp samt fina Cupcakesformar. Jag tror, nej jag VET att här kommer vara magiskt läckert när alla anländer! Att ha en sån här liten förcocktailtillställning där man vill ha allt perfekt är inte gratis, ca 1000kr och ett antal timmar kommer jag ha lagt när gästerna kommer men det är det sååå värt när man älskar att hålla i fester!

En smygkik då…

Nu ska jag se om Sverige går vidare i Melodifestivalen och sen ska jag nanna för imorgon måste jag vara på jobbet senast halv åtta!

Natti
//FrökenKajson

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
johannakajson

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.