Världens bästa onsdag… – Johanna Kajson
johannakajson

Johanna Kajson

Världens bästa onsdag…

Heej,
Måste bara säga att jag LÄNGTAR så mycket till jag och min bästis E bor i samma stad!!! För då kan vi göra sånt som vi gjorde ikväll mycket mer spontant!! Efter jobbet hoppade jag min cykel och cyklade hem för att byta om lite snabbt och sedan hoppa på och cykla mot Odenplan för att möta upp E. Väl där började vi lite spontant fundera på om vi skulle lägga oss i Vasaparken eller om vi skulle cykla och käka någonstans. Det blev det senare och vi hade sååå kul och trevligt och inspirerade varandra jättemycket!! Älskar hur vi kan utbyta affärsidéer och projektledaretips! Lovely!

Sen var det dags att cykla hem till mig och börja planer lite inför vår stora Glitter&Glamour midsommarfest! Vi blir fler gäster än vi trodde och sängplatserna är svåra att få ihop så det var främsta vi jobbade med ikväll! Och vi fick ihop det hyffsat till slut! Nu har vi nästa midsommarmöte på lördag så då får vi väl börja med inköpslista, snapsvisehäfte och bordsplaceringar! ÅH vad jag älskar att ha fest med E!

Nej nu måste jag sova för eftersom jag hoppade över träningen ikväll för att träffa E så MÅSTE jag gå upp imorgonbitti och träna! Jag ska verkligen försöka lyckas med detta!! På senare tiden ligger jag ju kvar och vilar på tok för länge och imorgon är planen att gå upp en hel timme tidigare (hjälp! hur ska det gå?!) och sticka ut och springa! Good Luck till mig lixom! Annars får jag göra två pass i helgen och det känns lite för tufft… Hrmm… Eller får man nöja sig med två pass och en massa cykling en vecka?

NEJ! Jag sätter klockan på 06 och försöker ta mig upp! Önskar mig lycka till!

//FrökenKajson

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
johannakajson

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.