Återhämtningsdag på soffan… – Johanna Kajson
johannakajson

Johanna Kajson

Återhämtningsdag på soffan…

Heeej allla glada!!!
Åhhh vilken härlig dag jag haft!!! En riktig återhämtningsdag!!! Jag har mer eller mindre bara legat på soffan heeela dagen! Så otroligt härligt! Det enda som jag faktiskt har gjort idag är min och Rs stora brunch som vi gjorde tillsammans i förmiddags. Pannkakor, scrambled eggs, bacon, smoothie och färskpressad juice! Varför gå utanför dörren för brunch?

Gårkvällen gick jättebra. Vi spelade beachvollyboll med sanden mellan tårna och sedan käkade vi på grekplushalvturk (supergott!) och därefter drog vi till Anglais för en drink innan vi till slut gick till caféet och tog ett rejält drinkbord med extra allt! Ååh så gott med skumpa! Hihi, lite dans på det och sen kände jag att alla klarade sig själv och O som vi avtackade hade fått sina kramar av mig så vid halv två tog jag taxi hem till hjärtat!

Vet ni vad? NÄSTA HELG FLYTTAR MIN SYSTER UPP!!! Sjukt va?!! Hihi.. Då flyttar hon in här med tre resväskor och ska börja sitt apcoola jobb och det ska bli precis hur kul som helst! Tjohoo… Och sedan redan i April så flyttar även A upp och vi kommer ha hur kul som helst här i vår!!

Vet ni mer? Om mindre än en månad flyger vi till USA och gör vår drömresa som vi planerat i över ETT ÅRs tid! Det känns helt fantastiskt!

Nu ska vi fortsätta hänga i soffan!
//FrökenKajson

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
johannakajson

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.