Shoppingdag och Hairsprayskväll! – Johanna Kajson
johannakajson

Johanna Kajson

Shoppingdag och Hairsprayskväll!

Hej och godkväll!
Bloggen har tokvägrat mig hela dagen!! Det har inte gått att logga in, skitskumt!! Men nu funkar det igen så jag kan uppdatera er på vad jag gjort för underbart idag. Väl ute på stan var vi lite överallt och ingenstans i kylan men det var ända frisk luft och vackert väder med solen som sken!! Snön låg vit och vi låtsades titt som tätt att vi var antingen inuti en snökula eller i alperna! Klart bäst på stan var NK! Ojojojoj vad jag sparade pengar där, hihi….

Jag har nämligen varit med om ett sånt FANTASTISKT lyckorus av shopping idag!!! Vi svängde förbi Burberry på NK och på en litenlitenliten stång stod det 70% ovanför och där hängde ytterst få plagg. MEN. Där hängde två plagg som var i min storlek!! Två ljuvliga plagg. En svart tröja med vacker ringning och ljuvlig längd på armen som satt som en smäck och en lång kofta, även den i svart. Både tunt, fint stickade och med ett dovt rutigt mönster i sig. Jag höll på att svimma så vackra de var, hjärtat dunkade och allt satt perfekt! Jag var bara TVUNGEN att unna mig dessa plagg som fick mig att tappa andan!!! Så vackra. Så lyxiga. Och 70% rabatt!!! FANTASTISKT!!! (Bilder kommer imorgon)..

Lunchen åt vi på Fridays och en bestod av öl och nachostallrik och sen smög jag förbi jobbaudition och sa hejsvej innan vi gav oss hemåt och tittade till sjuklingen till syster… Fortfarande inte frisk! Attans! Sen ringde Story som vi skulle äta på och var DUMMA I HUVUDET och klöddade i tre olika omgångar så till slut sa jag bara att vi SKTIER I DEM!! Vilket var tråkgit för det är ju lönehelg och fullt överallt men vi intog en god middag på Grappa! (Och vi avslutade givetvis med just – Grappa!) inann vi tog oss iväg och kollade in Hairspray som var FANTASTISKT! SE DEN! Den är såå sevärd så det inte är klokt!

Nu ska vi nanna!
//FrökenKajson

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
johannakajson

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.