Sleeping Beauty Aurora Variation – act 3 – Johanna Kajson
johannakajson

Johanna Kajson

Sleeping Beauty Aurora Variation – act 3

Hej och god torsdagskväll!
Dagen har varit… hrmm… okej. Kom lite sent från jobbet så stackars R fick stå därhemma och vänta (för han hade ingen nyckel och jag hade lovat att vara hemma halv sex och TVINGAT honom vara hemma innan sex för att jag skulle kunna släppa in honom. Jag kom kvart över sex – fy fan vad dålig stil av mig!). Väl hemma kastade jag mig in i garderoben och hoppade i prima ballerinakläderna och sprang till baletten. En banan och lite drickyoggi hann slinka ner på vägen dig…

Väl framme kändes det bättre idag, var något snurrig men lyckades kontrollera min kropp på ett helt annat sätt idag än förra gången! Jag har hittat några halvbra youtubeklipp på dansen vi gör nu, nämligen Sleeping Beauty – Aurora Variation – act3.

Här är en ung flicka som gör den sött: http://www.youtube.com/watch?v=_RQUbYuSwck

Väl hemma har jag gjort mitt situpsprogram (som jag har i iPhone, håller i sig än!) och duschat och nu MÅSTE jag äta något litet mer innan jag ska sova. Imorgonbitti är det dags att ut och motionera med E i luren! Här är hur mycket snö som helst så just nu är jag inte jättesugen… Men jag ser det som att jag inte får prata med min bästis om jag inte går upp tidigt och ger mig ut och promenixar!

Nu känner jag mig jätteduktig! Det har nu gått fyra veckor på året och de första två kom jag igång och promenera och nu de sista två veckorna har jag kört två hårda pass i veckan plus minst tre promenader i veckan PLUS mitt situpsprogram… Nästa veckan kommer jag få 4 skiddagar i backen vilket är skitbra för både kondis och benstyrka och veckan efter det ska jag se till att träna måndagen och onsdag. Sen är tränignen baskemej en vana och jag kommer se det mer som en självklarhet än något jobbigt hoppas jag! Tjohoo!!

Nu ska vi kolla basketbiljetter till USAresan som närmar sig sakta men säkert..

//FrökenKajson

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
johannakajson

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.