Kvällsmys… – Johanna Kajson
johannakajson

Johanna Kajson

Kvällsmys…

Hej, hej…
Åh, förlåt att jag inte bloggat innan men jag var på väg att blogga från mammas jobb innan men jag blev avbruten så det blev inget med det… Hemskt ledsen! Men nu skriver jag lite snabbt till er samtidigt som vi kollar in lite på Hoollywoodfruarna (mamma och pappa har inte sett det…). Idag har jag haft en alldeles uuunderbaart heeela dagen!! Jag började med er lerinpackning och en ansiktsbehandling på SPAet Gladans SPA och massage (check it out!! Världens underbaraste och lyxigaste behandlingar för bara 600-700 kr!!) och behandlingen var LJUVLIG!! Jag var mjuk som en bebis efter!

Sen fortsatte dagen men en utflykt ut i skogen med E!! Vi åkte och tittade på en stuga som vi vill ha till midsommar, en riktigt härlig stuga med 24 bäddar, grillplats utanför och en liten uteplats att ha midsommarmiddagen på. Den var perfekt! Så den får vi boka!

Sen långfikade vi och åt lunch på Grappa och snicksnackade en massa!!! Superhärligt!! Ikväll har jag lagat middag här hemma igen (jajemen, det är jag som lagar middagen här igen, gillar att skämma bort mommi och poppi genom att laga middag till dem!!!) och nu har jag precis bjudit på en liten dessert. Härligt!! Snart dags att nanna för imorgonbitti ska jag bjuda min mamma på frukost på sängen!

Så vi hörs miorgon!
//FrökenKajson

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
johannakajson

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.