Småshopping och tjejdag… – Johanna Kajson
johannakajson

Johanna Kajson

Småshopping och tjejdag…

Hej svej,
Nu har vi tittat på en film (romantisk komedi såklart!) och druckit lite irish coffee här hemma med levande ljus och myskläder! Åh så härligt att tillåta mig göra ingenting. Just nu är resten av familjen på en promenad men jag valde att tacka nej och istället vila lite i fosterställning vilket var superskönt. Jag VET ju att jag måste komma igång och röra mig men å andra sidan måste jag bara låta kropp och gärna säga NEJ och vila.

Hur hittar man balansen?

Under förmiddagen så åkte jag och systern och mamma på en liten tjejdag och vi började på Nova Lund där systern skulle byta storlek på ett par paljettshorts och jag skulle lämna tillbaka ett par bruna stövlar som inte passade mig. Efter det fräste vi iväg till Malmö och började med att parkera utanför systern och visa vad tre starka kvinnor kan göra utan sina män -nämligen bära upp den nya (och tunga!) TVn till lägenheten (som ligger längst upp utan his!!!) och det gick förvånansvärt bra måste jag säga. Häcken fick rejält med träning kan jag säga, aj. Sen promenerade vi in till stan och brände av ett par av de viktigaste affärerna (Monki, Weekday, HM, Rizzo, Zara och några andra små utsvävningar) med promenix och lite frisk luft emellan (frisk men grå luft!)… Det blev bara en tröja för 199 pix på Zaras rea idag men jag är glad och nöjd ändå! Jag fick ju gå runt i mina nya, fina skor!
Och nya tröjan med för den delen!!!

Nu har jag precis pratat telefon med R som äntligen sitter på ett tåg på väg hit! Ikväll blir det en god middag och lite spel, frågan är bara om det blir Med andra ord eller Knekt igen?

Nu ska jag plocka undan lite här så mamma blir glad!
//FrökenKajson

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
johannakajson

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.