Lussebaket – Johanna Kajson
johannakajson

Johanna Kajson

Lussebaket

Hej hopp,
ojojojoj vad mysigt jag hade det i Malmö med tjejerna igår!!! Vi bjöds på en fantastisk kräftsoppa med nybakat bröd och till dessert var det vit chokladmousse med jordgubbar – fantastiskt!! Efter middagen och lite bubbel så började vi julpyssla och göra våra julkort i vardagsrummet där vinet fortsatte porla och IDOL var igång i bakgrunden (helt rätt person som åkte ut igår!!) och vi snackade och skojade enda fram till när sista tåget skulle gå så det var bara att ta taxi till stationen och hoppa på sista tåget hemåt mot Eslöv…


Ska visa fler bilder på alla mina fina kort senare idag… Men kul och mysigt hade vi!! Väl på tåget så ringde pappa och sa att han var på väg till samma tåg så vi försökte peppa honom att springa (maratonlöpare som han e!) samtidigt som jag försökte hålla tåget.. Det hela gick faktiskt rätt bra! Han kom precis på tåget och senare när vi rullade in i Lund lyckades vi plocka upp R med som varit på årets julfest där (och vunnit pris!!! Han är så jävla bra min kille vettni!! Jag är så otroligt stolt över honom!!) Sen tog vi en promenix till huset i nattens mörker tillsammans och somnade inte förrän vid tre. Härligt!

Idag sov jag ut till tio (var lite besviken för jag ville upp vid nio och komma igång med allt bak, men, men) och sen tog jag en skön dusch inför förmiddagens lussekattsbak som vi precis avslutat!! Mums vad goda de blev!

Nu ska vi gå vidare in i nästa bak!!

//FrökenKajson

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
johannakajson

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.