Äntligen skåne!!! – Johanna Kajson
johannakajson

Johanna Kajson

Äntligen skåne!!!

Hello Sverige!!!
Förlåt att jag inte bloggade igårkväll men som ni säkert vet så älskar jag att bara landa på skånsk mark, bli hämtad av pappa och prata massor om jobb och annat och sen komma hem till huset i Eslöv och krama om mamma och sen bara sitta i mjukisen i soffan och prata massor med både mamma och pappa tills klockan blir midnatt och vi måste somna.. Det blir lixom inte prioriterat att blogga då när det är så där jättemysigt!!!

Just igårkväll fick jag dessutom två presenter som låg på min säng OCH höjdpunkten var såklart när jag fick provsmaka pepparkaksdegen  som mamma hade format till ett hjärta och lite bubel till det för att fira mammas nya jobb, GRATTIS! Supermys! Presenterna var:

Ett otraditionellt kalenderljus… Jag får det av mamma varje år men detta året var det extra spexigt med ett ljus om dagen
Jultussor till fötterna. Fina va??

Imorse väcktes jag med frukost på sängen med mamma, supermys, och sen har jag suttit och jobbat hela dagen i soffan med undantaget att jag försvann till Carema och vaccinerade mig! ÄNTLIGEN VACCINERAD!! Superbra… Men nu får vi se vad som händer med biverkningarna och hur armen kommer må, dunkar redan lite men det är det såklart värt för att slippa ligga sjuk igen!!

Åh, måste bara visa så fint mamma gjort med stjärnan på mitt rum:

Nu måste jag jobba igen, har precis tryckt till mig en lyxig espresso! Mums!
//FrökenKajson

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
johannakajson

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. N

    Blir helt tårögd över hur mysigt du tycker det är att komma hem <3 Jag känner ju likadant när jag kommer hem… nu har jag varit hemma så pass länge att jag nästan längtar efter att komma bort så jag kan komma hem 😛 Vi är såna mysfamiljegrisar vi två, hihi! Men det kan man ju inte annat än bli när man har såna fina päron och syskon!
    Glad att jag har dig!
    Ses ikvl, tjoho!
    Smack