Onsdagsmys med R – Risotto night! – Johanna Kajson
johannakajson

Johanna Kajson

Onsdagsmys med R – Risotto night!

Hej och godkväll!
Dagen har flutit på bra och jag har fått gjort lagom mycket. Skönt att inte känna sig stressad utan bara pula lite med småsaker som behöver göras… Imorgon har jag ju bara halvdag så då blir det säkert hektiskt igen! Min vän K kommenterade att hon gärna ville se hur jag gör en sån här knut och hur jag gör en svinrygg – självklart! Ska bara komma ihåg det nästa gång jag ska göra det!! Att försöka fota steg för steg lixom.. Till min knut idag hade jag min LBD-tröja, svarta favoritstövletterna, kedjor på dem, glansiga byxorna och nya, vita, fina jacka!

Efter jobbet kastade jag mig iväg till Hötorget där jag skulle hämta upp en hatt som är specialgjord av en tjej till min syster. Hon fick den i födelsedagspresent av hennes tjejkompis och sen fick systern flyga upp och sitta med och designa hatten själv, riktigt läcker present tycker jag!!! Och skitsnygg blev den! Dock lyckades jag smita inom H&M och hitta två grejor där som följde med mig hem, vad ska jag visa sen. Ups! Väl hemma mötte jag upp R som packade upp vad han handlat inför kvällens onsdagsmys:

Risotto ingr, kött, GLÖGG, krutonger att ha till middagen samt snacksa på och lite cookies till dessert. Mums!

Det är första gången som vi ska ge oss på mammas recept på risotto här hemma och i skrivande stund är vi lite mer än halvvägs och det går nog hyffsat… Jag har assisterat med att göra en fin mice en place…

Nu får jag assistera här igen, vi hörs senare hörreni!!!!

//FrökenKajson

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
johannakajson

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Camilla

    Får skriva om den här kommentaren för tror inte att den kom med…

    Jag såg dig i söndags! Du och din kille promenerade ner mot pontonjärgatan på fridhemsplan(ner mot rålambshovsparken) jag var påväg uppåt i backen med en killkompis och gick förbi dig. Du tittade jättemycket på mig. så roligt att jag kände igen dig på en gång 😛

  2. Camilla

    Jag såg dig i söndags =) När du och din kille gick nerfär back mot pontonjärgatan så gick jag ock en killkompis förbi er =) Du tittade jättemycket p mig, haha. Lite lustigt, jag kände igen dig direkt från bloggen.

    Kul att se dig!