Knut på sné och sovmorgon me – Johanna Kajson
johannakajson

Johanna Kajson

Knut på sné och sovmorgon me

Hej och god-sov-morgon!
Igår var jag ju på jobbet halv åtta och körde igång så idag tyckte jag att det passade utmärkt med en sovmorgon till att börja halv nio och det har sååå skönt att bara ligga kvar och sova!!! Åh vad jag behövde detta! Känns som jag tagit sovmorgon till typ ett eller nått! Tjohoo, nu ska jag bara räkna ut vad jag ska ha på mig…

Vaknade dock med en liten hårkris och insåg att jag måste göra någon frisyr idag så jag påbörjade en svinrygg som jag istället gjorde om till en utåtvänd knut. Det var jäkligt svårt att ta en bild på men här är ett försök:

En liten fjäder fick piffa till det hela. Den sitter hyffsat bra, får se om den klarar sig hela dagen, det regnar ju iaf inte idag så det är ju positivt för frisyren! Får nog bli vit skjorta och kjol till den tror jag, eller har jag det varje vecka?

Idag är det onsdag och jag ska skicka iväg ett av mina största projekt någonsin på tryck, känns såklart jättepirrigt och nervöst men det är bara att inse att jag har gjort mitt bästa, det kommer vara fel, den kommer bli fantastisk! Och ikväll ska jag hämta systern hatt som hon designat själv inne i stan, jag måste packa och sen är det myskväll!! Imorgon har jag tagit halvdag på jobbet och kommer gå klockan 12 och på fredag är jag ju ledig. SÅ SKÖNT!

Nu kör vi
//FrökenKajson

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
johannakajson

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Klara

  Snälla snygging berätta för oss mänskliga hur du gör för att åstadkomma en så vacker uppsättning?
  Och även gärna hur du gör svinrygg 🙂

  När du har tid 🙂

  Glöm inte att jobbet är slut när du kommer hem och börjar inte förrän du är där nästa morgon igen.
  <3

 2. Nea

  Åh TACK hjärtat! Det behövde jag höra… kan tänka mig att du känner dig så när du har nagellack som när jag har läppstift hihi! (fast jag känner mig ganska fin faktiskt…)
  Maskeraden är i Kristianstad (pirrigt!)

  Jättefin knut 🙂
  Vi ses om två dagar, WOHO!
  SMACK