En kulturell och friluftsig söndag… – Johanna Kajson
johannakajson

Johanna Kajson

En kulturell och friluftsig söndag…

Idag var en riktigt mysig R dag!!! Vi har varit både kulturella (museum) och friluftsiga (gått i naturen vid Djurgårdsbrunn)…. Vi började med lite shopping på fridhemsplan, jag köpte en perfekt LBD och R köpte ett par snygga skinnhandskar. Bra start! Sen letade (bokstavligen talat!!!) upp busshållsplatsen och åkta ut mot Djurgårdsbrunn för att besöka R:s favoritmuseum som liten – Tekniska Muséet såklart!
Idag fick dessutom R önska kläder och då blev det såklart jeans och blå skjorta… Hans favoritklädsel på mig! Självklart toppade jag det lite med mina röda höststövlar från Diesel coh nya jack/koftan!!! Hihihi.. Köpte tre små saker i presentshoppen som jag ska skicka iväg imorgon till två olika personer!

Efter Tekniska tog vi en höstpromenad till kaknästornet (alla vackra träd är magiska vid denna årstiden!) där vi åkte upp med hissen (den gick så fort så man kände det i öronen! Sjukt! 35kr per person kostar det att åka upp) för att kolla in utsikten därifrån. Även om det var ruggigt, grått och disigt så var det häftigt med alla träden i sprakande färger!! Sen åkte vi hem och tog tag i tvätten och strök och nu ska jag kolla in Gossip Girl (fotboll på tvn)

Häftig höstkänsla.. Såg pumpor som prydde lite här och var också och ska försöka komma ihåg att det är Halloween innan det är dags för jul!! Får nog göra en pumpa i skåne nästa helg!

Hoppas ni får en bra söndagskväll!
//FrökenKajson

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
johannakajson

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.