Tajta jeans kan man inte sitta i… – Johanna Kajson
johannakajson

Johanna Kajson

Tajta jeans kan man inte sitta i…


Hej och godmorgon!
Ojojojoj vad trevligt det var hos L utanför stan igår! 3-rättersmiddag (avslutningen med citroncheesecake och sedan Ejes choklad var magisk!!!) och snicksnackade hur mycekt som helst. Mysigt med tjejkväll och jag är faktiskt glad att jag hoppade över baletten denna gången! (dock INGEN träning denna veckan – skärpning Fröken Kajson!!!!).

Idag har jag hoppat i mina tajtaste jeans (vet inte hur jag täntke där, är toksvårt att sitta i dem för de glider ner och spänner som tusan – vi snackar jätte tajta och jätte mycket för små jeans som inte töjt sig som jag trodde!! Blir till att stå och jobba hela dagen!. Står faktiskt och bloggar vid barbordet i detta nu!) och en ny topp från H&M som jag gillade mönstret på… Ska börja jobbdagen med en föreläsning (2h!) på jobbet om en ny telefon. Spännande.

SEN ÄR DET HELG minsann! Redan! ojojoj vad fort det går, inga planer än så ikväll blir det antagligen fredagsmys här hemma! Och det är inte helt fel, snarare något jag skulle uppskatta! En lugn hemmakväll..

Hörs ikväll!
//FrökenKajson

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
johannakajson

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.