Live från Nordstan/ Live från flygbussen – Johanna Kajson
johannakajson

Johanna Kajson

Live från Nordstan/ Live från flygbussen

Hellooooo, Har precis gjort två grrrryyymma ballongflätor här i Nordstan! Nu väntar lunch med E på salladstället!!! Jag har även hunnit se att de plockat fram julpyntet på Åhlens!!UNDERBART!
 //FrökenKajson


Hej igen,

Nu sitter jag på en flybuss på väg hem till lägenheten från flygplatsen. Min fina silvriga väska är nu helt paj då SAS som bara skulle montera av pinnen som stack up även tog själva handtaget så nu måste jag bära den i famnen. Det håller ju inte. Skit också. Måste se om jag kan lämna in den någon stans, men var?

Här i Stockholm var det regnigt och grått (och det är löjligt nog först nu jag inser vilket härligt höstväder Göteborg har bjudiit på. Regn på nätter och sol och frisk, härlig luft på dagarna!) och jag passar på att beta av de sista mailen på väg in mot stan. Kommer nog inte ligga så värst mycket efter när jag landar min rumpa på kontoret imorgonbitti!! Blir ett kul (och gott) lunchmöte på stan imorgon också med underbara L (och chefen).

I nästa vecka är det äntligen dags att flyga ner till underbara skåne och träffa min familj och mina vänner igen! Har bokat långfrukost med N på fredagmorgon, eftermiddagsshopping med E i Malmö och kanske SPA hos gudmor någonstans däremellan! Jag är nämligen helt ledig från jobbet på fredag. En ledig dag. Bara sådär. Ska bli superskönt! Dessutom är min balett inställd på torsdagkväll så jag kommer ta mig ner redan på torsdageftermiddag eller kanske, kanske onsdagkväll om jag har tur!! På torsdagkväll ska nämligen jag och familjen gå på Rosa Bandet galan i Malmö! MYS!

Nu är det något slags tvärstop här, grr. Planet var sent och bussen var något fel på så den var sen och nu är det något EU toppmöte så trafiken står stil. Nu vill jag ju BARA HEM och handla ingr till vår kvällsmat och sen tända ljus och fixa spellista..

Hoppas ni har det bra såhär mitt i veckan!
//FrökenKajson

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
johannakajson

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.