Shopping! – Johanna Kajson
johannakajson

Johanna Kajson

Shopping!

Hej hopp,
Nu sitter vi och kollar på årets match på vår underbara tv med HD kvalité. Jag älskar att vi köpt Canal + för min man blir så glad då! Han får kolla på ishockey och fotboll när han vill och jag får egentid att blogga, läsa bloggar, läsa tidningar, piffa och trixa och allt vad det kan va. Eller bara vila i hans knä. Hääärligt!

Det blev en hög med shopping idag minsann:

Längst upp till vänster är en av de två svarta fjädrarna som jag köpte på H&M, toksnygga! Till höger om dem är den läckra blå klänningen som jag hittade på H&M, tyvärr är den för stor vid magen och tyget buktar ut på ett märkligt sätt så jag måste lämna tillbaka den imorgon – tråkigt! Under den blå klänningen är min nya underkjol som jag även kommer använda som festkjol och till vänster om den var det minsann en kjol till.. En riktigt chic kontorskjol i champagnefärgat från Gina Tricot, finns även i svart!

Förutom den lilla shoppingen som det blev ovan så har vi jagat halva stan runt efter en ny perfekt eltandborste som inte är på tok för dyr. Det blev denna för 600 pix och ikväll ska vi testa den för första gången – spännande!
Jag ska ha ett rosa band runt mitt huvud så vi vet vems som e vems 🙂

Jag passade även på att svänga in till BR och köpa present till mitt gudbarn som fyllt år! Tjohoo, blev bra tror jag!

Det jag egentligen letade efter var tre saker… En ny snygg kavaj som inte är för dyr (såg många fina på Zara), ett par bruna stövlar som går upp på låren (hittade ett par på Scorette men gillade inte klacken…) och en tunn chiffongblus i vitt. HUR SVÅRT KAN DET VA DÅ?! Får surfa runt och leta stövlar o kavaj nu tror jag..

Jag har förrsten lagat middag till oss idag men var för lat för att fota mästerverket. Men oj så gott det var och oj så duktigt jag var som lagade mat och oj så glad mitt kök var när jag lekte lite med det, hihi.

Hörs senare!!
//FrökenKajson

Naaaw, Arsenal förlorade och nu är min man väldigt, väldigt ledsen..

…och jag misstänker att min systers kille är väldigt glad.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
johannakajson

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.