Sovmorgon – Johanna Kajson
johannakajson

Johanna Kajson

Sovmorgon

Hej hopp,
Idag tog jag sovmorgon för ikväll blir det en heldag och kväll med jobbgänget, vi ska tacka av en av våra fantastiska TL:s genom AW och middag så därför passade jag på att fixa hår och make och allt vad det är lite längre idag och börjar vid nio för en gång skull. Tror det har hänt max två gånger totalt under mina 7, snart 8 månader på detta jobbet. Så det får jag lov att passa på med idag! (psst. försökte le till Å o M på jobbet igen – det är SKITSVÅRT att le på bilder!)

Denna morgon har jag dessutom städat och fixat här hemma då min älskade sambo kläckte ur sig lite i förbifarten att de kanske, kanske (antagligen inte men ändå kanske) skulle mellanlanda här efter kontorets årliga kräftskiva (som jag missar, jättetråkigt!) så jag fick plocka undan tvätt och allt annat som låg framme. Nu ser här okej ut iaf!

HALLÅ FÖRRESTEN!! Så jättejättetråkigt – min absoluta favorittröja är förstörd av tvätten! Vi vet inte hur det hände men det är en sorg i hjärtat och jag måste slänga den.. så tråkigt

Nej nu måste jag bege mig till jobbet och mina kollegor – det här gjorde vi igår:
Hajen I som snart ska lämna oss för  utlandet..

Hörs senare ikväll eller imorgon
//FrökenKajson

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
johannakajson

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.