Onsdagsmorgon på jobbet – Johanna Kajson
johannakajson

Johanna Kajson

Onsdagsmorgon på jobbet

Hej och god morgon,

Idag gick det lite lättare att hoppa i kläderna då det regnade ute – jeans och kavaj och ballerinaskor såklart! Men det är rätt intressant att titta på vad folk har på sig ute nu för det är mittemellan väder och mittemellan kläder.. Vissa går i höstkläderna redan – svarta stövletter under jeansen och långärmade tröjor och svarta jeansjackor med svart scarf runt. Andra vägrar regnet i sina sommarklänningar med bara ben och sommarskorna.

Hon på tv4 morgon hade dock hittat en riktigt snygg balans imorse tyckte jag (och då jobbade hon ändå bara inomhus och bytte om på jobbet så det är imponerande). Hon hade en stor tröjklänning med bara ben och senapsgula minnetonkas. Snyggt!

På tal om ballerinaskor förresten – kom på igårkväll att alla mina balettskor och balettkläder ligger hemma i Eslöf för jag har inte dansat på jättejätteJÄTTEmånga år. Skit också! Vet knappt var i Eslöf de finns, får be snälla mamma försöka hitta åtminstone balettskorna och skicka upp. HJÄLP! Vad fan har jag gett mig in på? Pratade med balettakademien igår på telefon och det är ju hela trikådräkten som ska vara på – inga vanliga träningskläder här inte! Var tusan har jag lagt allt sånt?

Nej nu måste jag köpa kaffe och sätta mig till rätta för att lyssna in VD:n vid halv nio.

Så här ser jag ut idag:

Ciao
//FrökenKajson

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
johannakajson

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.